HRDpipl.nl Contact Twitter
brengt hrd
vacatures en
profielen samen

HRD pipl (spreek uit: HRD people) is dé vacature website binnen het vakgebied Human Resource Development in Nederland en Vlaanderen. 

. Werkgevers starten hier hun zoektocht naar HRD-professionals
. HRD-professionals starten hier hun zoektocht naar vacatures
. Studenten starten hier hun zoektocht naar stages in HRD

Powered by NVO2 5 vacatures online

Vacatures

Bedrijf:
NEVI Purspective
Locatie:
Zoetermeer
Type baan:
Regiseren en ontwikkelen van opleidingen
Werkervaring:
Minimaal 3 jaar
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Salaris:
marktconform
Stage

Productmanager Vakopleidingen + Productmanager Trainingen

NEVI Purspective , Zoetermeer

Aantal uren: 40 uur per week

Functieomschrijving

De teams Vakopleidingen en Trainingen worden gevormd door zes collega’s en hebben als primaire taak het professionaliseren, ontwikkelen en onderhouden van het totale portfolio van vakopleidingen en trainingen. Hiervoor werken zij samen met inhoudelijke specialisten binnen en buiten NEVI Purspective.

In nauwe samenspraak met de markt stelt NEVI Purspective de eindtermen en het inhoudelijke curriculum van de vakopleidingen vast. Voor de vakopleidingen verzorgt NEVI Examens de onafhankelijke examinering die leidt tot het erkende NEVI diploma.

De teams Vakopleidingen en Trainingen signaleren (inter)nationaal de trends op het gebied van inkoop én opleiden en weten deze te vertalen in een attractief opleidings- en trainingsaanbod dat de (toekomstige) inkoopprofessional inspireert en ondersteunt bij zijn of haar professionele ontwikkeling.


Functie-eisen

  • De perfecte kandidaat herkent zich in de kernwoorden: klantgericht, kwaliteitsgericht, resultaatgericht, normbesef, omgevingsbewust en organisatiesensitief met sterk sturend en verbindend vermogen.
  • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau met een relevante afgeronde opleiding (bijvoorbeeld HBO/WO Bedrijfskunde, Commerciële Economie, MER, Onderwijskunde).
  • Je hebt aantoonbaar sterke affiniteit met het vakgebied inkoop- en supply management en bedrijfskundige vraagstukken. Je hebt minimaal twee tot drie jaar relevante werkervaring binnen dit vakgebied, waardoor je gemakkelijk aansluiting vindt bij de inhoud van de opleidingsproducten. Je bent toe aan een 2e of 3e stap in je carrière.
  • Onderwijskundige opleiding of expertise is een sterke pré. Hierdoor weet je als geen ander welke (nieuwe) onderwijsmethodes bijdragen aan de professionalisering van de productpropositie en het onderwijsprogramma van de NEVI vakopleidingen en trainingen.
  • Je hebt ervaring met het werken in complexe, politieke omgevingen en het aansturen van projecten. Naast het realiseren van het project heb je ook oog voor het groter geheel waarin dit plaatsvindt.
  • De inzet van online communicatiemiddelen en -kanalen is voor jou een tweede natuur en je bent in staat om collega’s en andere gebruikers enthousiast te maken voor het gebruik van online mogelijkheden. Communicatie, zowel online als in persoonlijk contact, is een van jouw sterke punten.
  • Je bent gedreven om kwaliteitsproducten en diensten neer te zetten met relevantie en impact voor klanten.

Wij bieden

NEVI Purspective is in Nederland met meer dan 6.000 professionals hét kennisnetwerk voor inkoop en supply management. Zij neemt wereldwijd de derde positie in op de lijst van inkoopverenigingen en ontving als eerste organisatie ter wereld in 2013 de Global Standard voor het kwaliteitsniveau van haar vakopleidingen en -trainingen. NEVI Purspective is in Nederland vertegenwoordigd in kringen, platforms en secties en acteert nationaal en internationaal. Zij staat in goed contact met politiek, wetenschap, media en maatschappelijke organisaties. De organisatie betrekt 6 hoogleraren, 2 lectoren, ongeveer 70 commissieleden & correctoren en 100 docenten & trainers nationaal en internationaal bij haar activiteiten.
Het kantoor van NEVI Purspective staat in Zoetermeer en telt 42 medewerkers.

Een uitdagende functie in een dynamische organisatie.
• Een ambitieuze, pragmatische werkomgeving met goede faciliteiten.
• Goede arbeidsvoorwaarden.
• Een jaarcontract, met uitzicht op een langdurige samenwerking.


Wij zoeken

• Vanuit de regisseursrol is de productmanager de kracht achter het verder professionaliseren en onderhouden van het bestaande en nieuw te ontwikkelen curriculum. Dit gebeurt vanuit de productcyclus-benadering. In elke fase van de cyclus werkt de productmanager nauw samen met inhoudelijk specialisten, binnen en buiten NEVI Purspective, voor onder meer de ontwikkeling, marketing, planning & logistiek en uitvoering. De productmanager heeft hiervoor regelmatig contact met ontwikkelaars, docenten, trainers, vakspecialisten en andere (beroeps)organisaties.
• Binnen de productcyclus heeft elke vakopleiding en training een eigen projectplan.
Als projectleider geeft de productmanager sturing aan de realisatie van dit plan binnen de afgesproken kaders van tijd, budget en kwaliteit.
• De productmanager signaleert opleidingsbehoeften en trends uit de (inter-)nationale markt en doet voorstellen voor verbeteringen in het curriculum aan de managers Vakopleidingen en Trainingen.
• Voor collega’s en directie is de productmanager zowel inhoudelijk als zakelijk een sterke sparringpartner.
• De productmanager rapporteert aan de Manager Vakopleidingen respectievelijk Manager Trainingen.


Wil je meer informatie?

Herken jij je in deze omschrijving, maar wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Jeroen Hulsman, directeur Opleidingen & Examens, 06 250 11 878, j.hulsman@nevi.nl

Je motivatie met CV kun je sturen naar: Marijke van den Berg, HR-manager, m.vandenberg@nevi.nl, onder vermelding van ‘Vacature Productmanager Vakopleidingen’ of ‘Vacature Productmanager Trainingen’.

Kijk op www.nevi.nl voor meer informatie.