HRDpipl.nl Contact Twitter
brengt hrd
vacatures en
profielen samen

HRD pipl (spreek uit: HRD people) is dé vacature website binnen het vakgebied Human Resource Development in Nederland en Vlaanderen. 

. Werkgevers starten hier hun zoektocht naar HRD-professionals
. HRD-professionals starten hier hun zoektocht naar vacatures
. Studenten starten hier hun zoektocht naar stages in HRD

Powered by NVO2 5 vacatures online

Vacatures

Bedrijf:
HAN
Locatie:
Nijmegen
Type baan:
fulltime
Werkervaring:
5-10 jaar
Opleidingsniveau:
HBO/WO
Salaris:
€ 4.452,46 (schaal 11)
Stage

Docent Opleidingskunde - 0,8/1,0 FTE

HAN, Nijmegen

Aantal uren: 0,8/1,0

Functieomschrijving

De opleiding Opleidingskunde maakt deel uit van het Instituut voor Leraar en School van de Faculteit Educatie van de HAN. Met een onderwijsaanbod op het L&D (Learning and Development) terrein van trainen en coachen, ontwerpen en ontwikkelen van (digitale) leermiddelen en advies, is het de enige L&D-hbo-studie in Nederland (voltijd en deeltijd). Daarnaast fungeert Opleidingskunde middels praktijkgericht onderzoek en dienstverlening als L&D-kennispartner.

De opleiding Opleidingskunde onderneemt een aantal inspirerende projecten, waaronder de ontwikkeling van een nieuw deeltijd curriculum op basis van ‘blended learning’. Ook initieert Opleidingskunde in samenwerking met het lectoraat ‘Beroepspedagogiek en een Leven Lang leren’ een onderzoeksprogramma HRD in samenwerking met het werkveld. Een belangrijke ambitie ligt in de realisatie van een praktijkleerhuis HRD, waar studenten, docenten, onderzoekers en werkveld (ruim 200 organisaties) samenwerken aan vraagstukken. Wij zoeken collega’s die een bijdrage kunnen leveren aan deze projecten en het verzorgen van goed en inspirerend HBO onderwijs en praktijkgericht onderzoek.


Functie-eisen

  • U hebt een relevante, afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in de richting van toegepaste onderwijskunde met HRD (of L&D) als specialisatie of arbeids- en organisatiepsychologie. U bezit onderzoeksmatige en didactische kwaliteiten, en zo mogelijk een pedagogisch-didactische aantekening of onderwijsgraad. U hebt duidelijk affiniteit om met studenten in een onderwijsomgeving te werken. Daarnaast bezit u minimaal 5 tot 10 jaar relevante werkervaring in het L&D-werkveld. Ook hebt u een duidelijke visie op het ontwikkelen van medewerkers in organisaties. U werkt graag in een team van professionals, maar bent ook in staat om resultaatgericht te werken aan persoonlijke doelstellingen. U bent breed inzetbaar en hebt expertise in de verschillende beroepsrollen en taken. U hebt aantoonbare ervaring in het doen van praktijkgericht onderzoek voor opleidingskundige projecten.

Wij bieden

Een zelfstandige en afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving. Aanstelling vindt plaats voor een periode van 1 februari 2016 tot 1 februari 2017, waarna verlenging bij goed functioneren en gelijkblijvende instroom van studenten tot de mogelijkheden behoort. U wordt aangesteld in de functie van Docent niveau 1. Afhankelijk van uw ervaring en laatstgenoten salaris bedraagt het bruto maandsalaris als Docent niveau 1 maximaal € 4.452,46 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, scholingsfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof.


Wij zoeken

U ontwikkelt, verzorgt en toetst onderwijs waarin de verschillende beroepsrollen van de hbo-opleidingskundige centraal staan. Het onderwijs is gericht op competentieontwikkeling en vraagt van docenten werkzaamheden in verschillende rollen, waaronder onderwijs ontwikkelen en verzorgen, studenten begeleiden en beroepsproducten beoordelen. Een belangrijk deel van uw werkzaamheden is gericht op ontwikkeling, uitvoering en toetsing van het onderwijs. Ook levert u een bijdrage aan de begeleiding van studenten in de praktijk, kwaliteit van het curriculum en de L&D kennisbasis.


Wil je meer informatie?

Voor informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer W. de Kaste, Opleidingscoördinator Opleidingskunde, e-mail: william.dekaste@han.nl.

Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Klik dan vóór 08-12-2015 op de link onder aan deze advertentie om online te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw D. de Jonge, Secretaresse HR, T 06-55 24 08 40.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 16-12-2015.

Hebt u al een arbeidsovereenkomst met de HAN en hebt u interesse in deze vacature? Ga dan naar HAN-Insite en klik op 'Vacatures' om online te solliciteren.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.